Letenka Omán Muskat
Ahoj, v chceme letět někdy v zimě ( listopad, prosinec, leden, únor) do Ománu. V neděli jsem propasla levné letenky za 15 000 Kč, 2 dospěli a jedno dítě. Dnes už se letenky pohybují kolem 25 000 Kč. Mám ještě počkat zda letenky nezlevni nebo už půjdou jen nahoru. Letenky byly přes Pegasus. Děkuji za radu. Případně jiné tipy. Odlet z Prahy.
V rámci aktuální akce (https://www.cestujlevne.com/disk...ek-190381) se na flypgs.com (po přihlášení k/založení BolBol účtu) dá pořídit PRG-SAW-PRG za 95Є a SAW-MCT-SAW za 120Є. Plus zavazadlo 5Є/let. Ale nezkoušel jsem, jestli se za tuto cenu dá poskládat rozumně navazující kombinace.
Zkuste to nakombinovat, Praha - Muscat od listopadu po březen je k dispozici za 300€/1 os bez zavazadla. Pokud rozdělite letenky zvlášť nejdříve let do Istanbulu a pak do Muscaru tak by měli vyjít levnější.
tady mate více info, do 11. září ještě stíhate 😉
Já bych to pojistil v případě zpoždění nebo pro jistotu udělal bych delší rozestupy. Ono 2,5 hodiny na SAW bohatě stačí, jen nikdy nevíme poletí to na čas nebo ne a co všechno se muže stát :)
A koukněte hlavně na zavazadla, jestli se to vám vyplatí, 2+1 určitě nestačí malá taška a bude li se zavazadly pak cena letenky ještě atraktivní.
Rozestupy byly už jen kratší nebo jiný den. Myslíte pojistit u letecké společnosti nebo v rámci cestovního pojištění? Letenky už mám koupené. Cena 739 € za 3 osoby a dvě příruční zavazadla. Cena určitě lepší než kdybych kupovala dohromady 😊
To samozřejmě, ale pokud kupujete u Pegasusu lety dohromady tak při nějakému problému čí zpoždění poletíte dalším bez kecu. Když je to zvlášť tak to už je jiný případ. Třeba tady se najde nějaký odborník a poradí.
Zkrátka když máte oba segmenty letu na jedné letence, tak když třeba kvůli zpoždění prvního letu nestihnete navazující let, nic moc se neděje, protože letecká společnost má povinnost vás poslat nejbližším možným letem dál. Kdežto když si koupíte jednotlivé segmenty cesty samostatně, tak jsou to zkrátka dva zcela samostatné lety a letecká spol. žádnou takovou povinnost nemá.
Jen bych doplnil, že když nejbližší let je až další dny, není to nic moc a může to zkazit nebo úplně zničit dovolenou. Nehledě na to, že pokud jsou lety do dané destinace téměř obsazené, ani není, kam ty cestující umístit. To, že je let na jedné letence, nepomůže ....
Tak teď jste mi dali brouka do hlavy a budu doufat, ze vše vyjde. Kdyžtak bude dovolená jen v Istanbulu 😂 Existuje nějaké pojištění, které by mi alespoň částečně uhradilo škodu, když nestihnu navazující let?
Tohle je dost risk - je to v zimě, stačí trochu více sněhu na letišti a zpoždění...
Tady má smysl spíše než pojištění rezervovat ubytování případně auto s bezplatnou možností zrušení a mít připraven alternativní program pro to Turecko.
Jinak Omán bývá dost často jako LM u CK - pak je to bez starostí.
@tbu: jasně, těch když a kdyby může nastat více, ale přesto je lepší mít to na jedné letence než na samostatných.
Souhlas. Jsem konzervativní a pokud mohu, raději si vybírám rozumně dlouhé přestupy, což samozřejmě záleží na mnoho okolnostech, např. když mě v následujícím segmentu čeká dlouhý let, který by se těžko dal nahradit, raději si vyberu 4 hodinový přestup , než 2 hodinový. Samozřejmě, pokud to je v nabídce.
Před týdnem jsem letěl a vybral také přestup 4 hodiny, pro jistotu. Jako naschvál letadlo mělo zpoždění 7,5 hodin. Takže nikdy nic 100%...
On nikdo netvrdí, že to bude 100 %. Podělat se může cokoliv kdykoliv... Ale je dobré udělat pro hladký průběh cesty co nejvíc a k tomu patří dostatečný čas na přestup, resp. mít to na jedné letence.
Ano Pegasus nabízí cesty do Muskat na jedné letence, ale vyšlo by nás to o cca 8000 Kč dráž. A přestupy má 1h 15 a 1h 30m. Je pravda, ze s cestovkou na LM by to bylo bez starosti, ale není to úplně podle mého gusta.
Ahoj, připojuji se k tématu. Plánuji Omán také, ale příští rok. Koupila jsem letenky s Wizz air z Vídně za 115 Euro zpáteční na osobu a buď půjčíme auto v Abu Dhabi, nebo pojedeme busem z Abu Dhabí do bližšího Soharu v Ománu, kde bychom auto půjčili a sever Ománu projeli. Z Vídně má občas akci za cca 200 Euro i Etihad kvůli konkurenci Wizz airu, měli i včera na pár termínů na podzim, co jsem se dívala do jejich měsíčního kalendáře.
Četla jsem, že jsou aktuálně problémy s přejezdem do Ománu a půjčovny z SAE nechtějí auto do Ománu pouštět? Máte někdo zkušenosti z nedávné doby v této věci (vím, že dříve to šlo, např. Hertz to umožňoval)? Pokud to šlo, u jaké půjčovny jste auto půjčovali?
Pokud nevyjde půjčovna, busy to jistí. Není to daleko a busy jezdí z Dubaje i Abu Dhabi celkem často. Jel někdo pozemní cestou? Pustí vás bez problému na hranicích? Je potreba se prokázat zpátečním lístkem do SAE?
Díky za sdílení zkušeností všem, kdo na fórum píšete, potažmo i cestopisy. Celkem z toho čerpám dost informací:).
Sue Ellen Ewing napsal(a):Tady má smysl spíše než pojištění rezervovat ubytování případně auto s bezplatnou možností zrušení a mít připraven alternativní program pro to Turecko.
Možnost bezplatného zrušení je při půjčení auta standard, ale většinou nelze zrušit pár hodin před termínem. Tady by bylo možné zamezit ztrátě jedině tak, že se naplánuje na úvod pobyt v Maskatu bez auta. S ubytováním je to podobné, ale vyhnout se ztrátě dá snad jen tak, že ubytování umožňuje posun termínu začátku nebo že to bude ochotné udělat ze své dobré vůle.
To se dá vždy zařídit tím, že se vše objedná až od druhého dne.
Pokud jsou lety na čas, tak v půjčovně nemají problém s půjčením auta o den dříve, samozřejmě pokud ho budou mít k dispozici, a ubytování to samé, případně se dá na první noc booknout něco jiného přímo na místě.
Na LM s CK je možné využít jen lety, transfery a ubytování třeba na první a poslední noc, zbytek mezi tím lze pojmout individuálně.
Ty tak auto někdy rezervuješ? Nedají pak na 1. den aktuální cenu, která může být mnohem vyšší? Nedivil bych se, kdyby někdy změnili celou rezervaci na aktuální ceny (zrovna tak jako se změní cena při změně rezervace, kterou člověk provede, když vidí, že cena klesla).
To ubytko tak lze rezervovat (možná spíš na první dvě noci), ale třeba do Ománu bylo dřív třeba někdy ukazovat rezervace na check-inu před odletem nebo byla podmínka vstupu mít rezervaci předem, tak i na to je třeba když tak pamatovat.
LM do Ománu byla někdy tak levná, že by se toto vyplatilo jako třeba v Egyptě?
Taky si říkám kolik by zájezd musel stát, aby se to vyplatilo. Asi jen případě, ze by jsme zůstali v hotelu. Nakonec jsem letenky zrušila bez poplatku. A budu sledovat zda nebude nějaká akce na letenky třeba na leden, únor. Kdyby měl někdo nějaký tip dejte vědět😊 Děkuji za rady 😊
Verčo, buď si to kupte tak, abyste měla všechny lety na jedné letence, pak máte garantovaný přestup a v případě zpoždění prvního letu se o vás aerolinka musí postarat a nějak vás do cíle dopraví, nebo pokud to chcete kupovat zvlášť, tak určitě radši třeba s jedním noclehem v místě přestupu, který využijete k návštěvě města, nebo prostě opravdu dlouhou rezervu na přestup pro případ zpoždění, které může nastat vždycky a u jakékoli aerolinky (porucha, počasí, stávky apod.).
Jasně. Raději dam na vaše rady 😁 pro jistotu koupím dohromady a ještě s delším přestupem. Cena 305 € za osobu bez zavazadla je OK? Nebo mám čekat na něco lepšího? 😁
300€ docela dost, není to nějaká super sleva.
na vašem místě bych vzal letenky zvlášť ale s dost velkou mezerou, třeba na noc bych zůstal v Istanbulu pokud časové možnosti přeji.
Vercavr napsal(a):Jasně. Raději dam na vaše rady 😁 pro jistotu koupím dohromady a ještě s delším přestupem. Cena 305 € za osobu bez zavazadla je OK? Nebo mám čekat na něco lepšího? 😁
No když to koupíte dohromady, tak právě nepotřebujete tam dávat ten dlouhý přestup.
Při kupování zvlášť taky zvažujte dobu nutnou pro dopravu z letiště do města, s tím spojené náklady, časovou rezervu (dopravní situaci apod.), nutnost vyzvednout a pak zase znovu odbavit zavazadla (když chcete velký kufr), jak se dopravit na/z letiště v nějaké debilní noční časy, náklady na ubytování atd., pak možná zjistíte, že ta úspora oproti letence koupené dohromady na celou cestu ve skutečnosti za to nestojí nebo to nakonec žádná úspora není.